(BLOG) Kdo bo Naj bradač meseca?

Vzporedno z Movembrom se na Vecer.com in družbenih omrežjih začenja akcija Bradati mesec, ki prinaša zanimive intervjuje, bradato debato pa bomo začinili s pravim Spopadom brad, kjer se bosta pomerila naša bradata novinarja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novinarja časnika Večer, Miha Dajčman (levo) in Denis Živčec (desno), se bosta spopadla za naj bradača meseca. Si upate trditi kdo bo zmagovalec?
Miha Dajčman

Sreda, 9. november, 2022

Zgodba se začenja

Veva, lahko bi si pustila rasti movembrske brke, a kaj, ko sva tako zelo navezana na svoji bradi. Zagotovo lahko mesec, posvečen moškemu zdravju in dobrobiti nasploh, podpreva tudi brez, da bi izgleda kot cmočka ali obrita polha. Brad ne bova obrila, še veš, ves mesec bova svojemu obraznemu okrasju namenila prav posebno pozornost. Ker moški danes pač počnemo tudi to. Sva Miha Dajčman in Denis Živčec, oba Večerova novinarja. En zapisan tudi vinogradu, drugi pecivu in Evroviziji. Tako ali drugače. Za influencersko kariero se ne znava dovolj šobiti, a  usoda je hotela, da sva trenutno najbolj kosmata večerovca. Kar v relativno golobradem kolektivu niti ni prav poseben dosežek. 

 

Ne bova ovinkarila. V dar sva prejela vsak svoj paket izdelkov znamke Bulldog, namenjene domači negi brade. Pozvali so naju, naj jih preizkusiva in ugotoviva, ali lahko fantje in možje pot do lepe, urejene brade najdejo tudi v domači kopalnici. Ker je življenje včasih prehitro, da bi stali v čakalni vrsti za najbolj trendovskega barberja v mestu. Vabiva vas, da se nama v naslednjih tednih pridružite na najinem kosmatem Bulldog potovanju. Pripravila bova nekaj intervjujev z bradatimi sogovorniki, pa kak dragocen nasvet, kako do lepe brade, pisala bova bradati dnevnik, tu in tam objavila kak vlog, pogumne med vami vabiva tudi k sodelovanju v zabavnem tekmovanju. Pokažite nam svojo bahavo brado in si priborite Bulldog nagrado. Ob koncu meseca si ju bova primerjala tudi midva. In veva, kako zelo vas zanima razplet te bradate bitke. Kdo bo imel bolj mehko, puhasto in primerno za božanje? Postaja napeto ...  

Naj bradač 
Večer
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.