(FOTO) Ni vse delo narave: To so najdražji zvezdniški nasmehi, ki so jih ustvarili zobozdravniki

Bonbon Bonbon
15.03.2023 09:49

Lep, žareč nasmeh je zaščitni znak filmskih zvezdnikov, a mnogi med njimi se s popolnimi zobmi niso rodili.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Julia Roberts ima enega najbolj znanih nasmehov na svetu.
Reuter

Večina ljudi si želi bolj ravne in bele zobe, lepši nasmeh. Svetovni zvezdniki pri tem niso izjema, navsezadnje je nasmeh tudi njihov zaščitni znak. Četudi o tem ne kramljajo z novinarji, pa ni skrivnost, da nekateri niso imeli vedno tako popolnih nasmeškov. Od laserskih tretmajev do beljenja, tukaj so najdražji nasmehi na svetu.

10. Hilary Duff

Ta nekdanja Disneyjeva zvezdnica je leta 2005 dobila svoj prvi komplet zobnih prevlek. Na žalost so bile napačne velikosti in so jo zaradi njihove dolžine kritizirali. Niso se ujemale s proporci njenega obraza. Leta 2008 so ji na zobe namestili nov set lusk. Krajša dolžina in manjša velikost sta njenim zobem dali čudovit naraven videz, skozi čas so njeni zobje postali tudi svetlejši. 

Hilary Duff
Mario Anzuoni

9. Julia Roberts

Širok in privlačen nasmeh je vsekakor njen zaščitni znak, zvezdnica se je z njim rodila, a vsega ni prepustila naključju. Njen nasmeh je polepšan z uporabo lusk, ki so ji podaljšale in poravnale zobe ter ustvarile brezhiben in lep niz zob.

Julia Roberts
Reuter

8. Zac Efron

Danes ga občuduje ves svet, a Efron ni imel vedno popolnega nasmeha. Ko je njegova kariera bila na začetku, je imel široko vrzel med zgornjima sprednjima zoboma. Sčasoma so zobozdravniki to režo odpravili s pomočjo nevidnega zobnega aparata. Njegovi zobje so tudi pobeljeni, kar ustvarja slaven, bleščeč hollywoodski nasmeh. Igralec naj bi za ravnanje in beljenje zob porabil že okoli 10.000 evrov.

Zac Efron je po zdravljenju v Avstraliji v stabilnem stanju.
Profimedia

7. Kate Beckinsale

Affleckova soigralka iz Pearl Harborja je odkrito priznala, da se je poslužila naprednih tehnik lepotnega zobozdravstva, da je dosegla svoj lep nasmeh. Najverjetneje so ji zobe poravnali, naravnali in pobelili. Morda so ji celo rekonstruirali rob dlesni, da bi izpostavili več zob. 

Kate Beckinsale
Reuters

6. Demi Moore

Igralka naj bi porabila več kot 12.000 dolarjev za lasersko beljenje zob in zobne luske. Nikoli ni imela zares slabih zob, a motila jo je njihova oblika in barva. Luske so ustvarile enoten in sijoč nasmeh.

Demi Moore
Reuters

5. Ben Affleck

Tudi ta igralec je v svoje zobe investiral že kar nekaj denarja. Nekoč so bili Affleckovi zobje neenakomerno razporejeni in krivi. Da bi jih spravil v red, si je igralec dal namestiti porcelanaste luske in krone. Poleg tega so bili njegovi zobje tudi nekajkrat močno pobeljeni. Strošek posegov? Približno 20.000 dolarjev.

Ben Affleck
Reuters

4. Tom Cruise

Večino svojega mladostniškega življenja Tom Cruise vsekakor ni imel popolnega nasmeha. Pravzaprav so bili zobje tudi v njegovih 30-ih neravno in obarvani. Potem ko je za postopke ravnanja in beljenja porabil več kot 30.000 dolarjev, ima Cruise zdaj zelo bleščeč in drag nasmeh.

Tom Cruise
Reuters

3. Cheryl Cole

Znana je po svoji lepoti, toda nekoč so bili Cherylini zobje zelo krivi in ​​na nekaterih mestih tudi koničasti. Od takrat naj bi si dala poravnati, pobeliti in preoblikovati zobe, da bi bili bolj enakomerni. Namestili so ji porcelanaste luske, ki so ji dale bel, popoln zvezdniški nasmeh. Med njenimi zobozdravstvenimi stroški naj bi bile vrhunske prevleke za 500 funtov na zob. Predvidevamo lahko, da je skupaj porabila okoli 10.000 funtov. 

Cheryl Cole
Reuters

2. George Clooney

Njegov brezčasno čeden in šarmantni videz mu zavidajo vsi, pa tudi njegov nasmeh. Ni bil zastonj, saj ga je stal že več kot 30.000 dolarjev. Njegovi zobje so sprva bili ukrivljen nasmeh zaradi navade škripanja z zobmi. Porcelanske prevleke, za katere naj bi odšel okoli 1000 dolarjev na zob, so mu namestili, da bi izravnali zobe. Lasersko zdravljenje je bilo uporabljeno na njegovih dlesnih, da bi izpostavili naraven videz in lepoto zob.

George Clooney
Reuters

1. Victoria Beckham

Potem ko je Victoria Beckham porabila 40.000 dolarjev za lepotno zobozdravstvo, je presenetljivo, da se ne nasmehne večkrat. Ko je bila mlajša, je imela nekdanja članica skupine Spice girls ukrivljene zobe z vidno vrzeljo med sekalci. Najverjetneje si je dala vgraditi luske, prestala je tudi beljenje zob.

Victoria Beckham
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta