(FOTO) Nihče je ta večer ni gledal v oči: Bi upali posnemati predrzno opravo sestre Kate Moss?

D.Ži
19.10.2023 10:28

Lottie Moss rada izkoristi priložnost, da na rdeči preprogi ukrade vso pozornost, kar ob tako slavni sestri ni vedno enostavno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lottie Moss je na podelitvi nagrad s svojo modno izbiro pritegnila velik pozornosti. 
Profimedia

Lottie Moss, britanska manekenka in sestra bolj znane manekenke Kate Moss, se je pojavila na podelitvi nagrad Glamour Women of the Year v Londonu, kjer je veliko pozornosti pritegnila s svojo provokativno prosojno opravo, v kateri je samozavestno pozirala pred navdušenimi fotografi. 

Cvetlični vzorec je v spodnjem delu obleke zastiral prosojnost. 
Profimedia

25-letna Lottie je nosila obleko iz prosojnega blaga, pod katero ni oblekla nedrčka, zato je njeno golo in bujno oprsje žarelo v vsej svoji lepoti. Prosojna kreacija je bila sestavljena iz markantnega, nekoliko višjega ovratnika, traka, ki je lepo poudaril njen vitek pas, in nežno rožnatega vzorca, ki je spominjal listje in cvetove. 

Slavna sestra jo pogosto zasenči, a ta večer ni bilo tako. 
Profimedia

Na Instagramu ji sledi 616.000 ljudi, tu in tam pozornost medijev pritegne s kakšno sočno zgodbo iz svojega zasebnega življenja, v glavnem pa živi v senci svoje starejše sestre Kate, sprijaznjena s tem, da njene slave in kariernega uspeha skoraj zagotovo ne bo nikoli presegla. Obe s sestro slovita po precej razburkanem ljubezenskem življenju in ljubezni do bučnih zabav. 

Lottie je ta večer razdelila tudi nekaj avtogramov. 
Profimedia

Kate, ki je nekoč s svojo odvisnostjo polnila naslovnice, je v svet mode zakorakala pri 14 letih, ko jo je na letališču v New Yorku opazila Sarah Doukas, ustanoviteljica agencije Storm.

Prosojna obleka se je v nekem trenutku tudi provokativno dvignila. 
Profimedia

Dve leti kasneje je bila že znana po vsem svetu, Lottie pa v glavnem poznamo iz člankov, v katerih jo primerjajo s sestro. 

Bilo jo je kar nekako težko gledati v oči. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta