Heidi Klum brutalno iskreno o svojem intimnem življenju: "Poskusila sem veliko klobas, ampak nemške ..."

D.Ži
06.02.2024 12:45

Brez dlake na jeziku se je nemška supermanekenka razgovorila o spalničnih strasteh in tem, kako je bilo, ko je njena hči našla omarico s pripomočki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Heidi Klum in Tom Kaulitz sta očitno zelo strasten par.
Profimedia

Heidi Klum je spregovorila o podrobnostih svojega spolnega življenja. Nemška supermanekenka je bila gostja podcasta Call Her Daddy. In povedala je veliko sočnih informacij o svojem zakonu.

Svojega nekdanjega partnerja, italijanskega poslovneža Flavija Briatoreja, je označila za "zelo starega". Heidi in Briatore sta začela hoditi marca 2003, ko je imela ona 29 let, on pa 53, a sta se razšla, ko je bila ona noseča z njegovim otrokom.

Ko je govorila o tipu moškega, ki ga ima najraje, je rekla: "Poglejte mojo preteklost. Nimam tipa. Bila sem z nekom, ki je plešast, zelo star, dolgolas, suh. Njihove osebnosti so bile zelo različne. Na koncu dneva si želiš nekoga, ob katerem se počutiš udobno. Nekoga, ob katerem se počutiš odlično."

Nato je spregovorila o svojem spolnem življenju s Tomom Kaulitzem. Odkrila je, da sta ure in ure preživela v spalnici. Pravi, da se v njej razplamti želja po seksu, kadar koli pogleda moža. Heidi je še razkrila, da sta najbolj nora kraja, kjer sta imela spolne odnose, zasebno letalo in morje.

Heidi in Tom v spolnosti rada eksperimentirata.
Profimedia

Pravi, da je njen mož vzdržljiv

Ko so jo vprašali, kakšna bi bila na lestvici od 1 do 10, kjer bi 1 pomenilo, da je spodobna, 10 pa bi pomenilo, da je v postelji popolna čudakinja. Heidi je odgovorila 9.

Zvezdnica je tudi razkrila, da z možem v spalnici uporabljata spolne pripomočke. "Zakaj ne? Če seksaš več ur naenkrat, se mora dogajati več," je dejala in dodala: "Mislim, da je za žensko lažje kot za moškega, ker je vprašanje, ali moški je tako vzdržljiv. Moški običajno ne morete prav dolgo. Toda moj mož lahko," pravi.

Svojega moža ni nehala hvaliti. "V življenju sem poskusil veliko različnih klobas. Ampak končala sem z nemško. Nemške klobase, kaj naj rečem?" je rekla.

Leni je našla njune pripomočke

Njena hčerka Leni se je spomnila, kako je v mlajših letih našla Heidino "seks omarico".

"Mislil sem, da je to najboljša stvar. Brskala sem s prijatelji. Rekla sem: 'Mami, kaj je to? Mikrofon?' Nisem imela pojma, kaj je to. Mama se je zelo jezila name in kričala, da se ne smem dotikati njenih stvari. Pokazal sem ga prijateljem in rekla: 'Poglejte, kako super je. Moja mama ima celo omaro tega, cel predal.' Odtihotapila sem se s prijatelji v mamino sobo, odprla predal in vse smo posneli," je povedala Leni. Omenila je tudi, da se Heidi rada sprehaja zgoraj brez po hiši in dvorišču. "Ko ni nikogar v bližini, sem na vrtu zgoraj brez," priznava Heidi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta