Nova linija Propolis defense iz Medexa

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
01.12.2021 16:33

Propolis je že desetletja nepogrešljiv v vsaki domači lekarni za učinkovito zaščito grla, nego dlesni, odpravo aft in celjenje odrgnin. Propolis DEFENSE, nova linija najmočnejšega propolisa na tržišču, pa je pravo odkritje. Klinične raziskave so dokazale, da Propolis DEFENSE bistveno skrajša trajanje simptomov kot so boleče grlo, žrelo in hripavost. Izdelki so standardizirani z edinstvenim APF faktorjem. Med tremi novimi izdelki v liniji je tudi propolis na vodni osnovi, ki ima prvič enako moč kot alkoholni in veliko prednost, da ne obarva zobne sklenine. Medex je tako stopil še korak naprej v razvoju apiterapevtskih izdelkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Propolis DEFENSE, najmočnejši Propolis za popolno zaščito

Medex

Nepremagljiva moč 100% naravnega propolisa

Čebele  na popkih topolov, brez in drugih drevesnih vrst nabirajo smolo, ki jo oplemenitijo z izločki svojih žlez in zmešajo z voskom. Tako nastane propolis, dragocena zaščita  za čebeljo družino.  S propolisom,  ki je najučinkovitejše razkužilo, premažejo prav vsak kotiček svojega doma, vsako celico satovja in tako preprečijo vdor bakterij, virusov ter plesni. Propolis v panju izhlapeva  in  ohranja čebeljo družino zdravo.

Izvor zdravilne moči propolisa

Moč propolisa izvira iz ključnih  sestavin: bioflavonoidov. To so naravne snovi, ki rastline ščitijo pred mikroorganizmi.  Vsebnost bioflavonovidov v propolisu zelo niha in je odvisna od tega, kje je bil propolis nabran, ter koliko drugih primesi (npr.voska) je v njem.

Ker propolis ostaja v čebeljem panju tudi več let je zelo pomembno, da ga analiziramo  na  vsebnost težkih kovin, antibiotikov, pesticidov in drugih substanc, ki bi se utegnile nabrati v njem, iz okolja ali pa pri zdravljenju čebel.

V najnovejših  kliničnih študijah so znanstveniki dokazali, da imajo bioflavonoidi iz propolisa pozitivne učinke pri vzdrževanju zdravih  dlesni  in zob(6), ustne votline (2-5), sluznice  prebavnega  trakta(7) in  na  imunski sistem(1).

Klinične raziskave so dokazale:

Medex


Standardizacija in  faktor APF®

Kvaliteta propolisa lahko zaradi njegovega naravnega izvora zelo niha.  Odvisna je od tega, kje je bil nabran in koliko primesi vsebuje. Najnovejša linija Propolis defense, s patentirano obliko propolisa,  pa prvič zagotavlja najvišjo  kakovost in vsebnost bio flavonoidov prav v vsakem izdelku. Za označevanje moči propolisa so v Medexu pripravili lastno standardizacijsko shemo APF®. Propolis je označen z APF® faktorjem, ki pove, koliko bioflavonoidov  vsebuje. Standardizacija omogoča natančno določitev dnevnih odmerkov, ki so bili potrjeni s kliničnimi raziskavami.

Nova linija propolis defense iz medexa

Linija Propolis defense je primerna tako za preventivno delovanje kot tudi za pomoč pri akutnih stanjih. Sestavljajo jo trije izdelki, dva propolisa na alkoholni in en propolis na vodni osnovi.

Medex

Propolis defense na vodni osnovi APF® 30 je raztopina s kapalko, primerna za blaženje bolečega grla in žrela, za zaščito ustne sluznice, zob in dlesni, za krepitev imunskega sistema in zaščito sluznice prebavnega trakta. Edinstvenost vodnega propolisa je, da ne obarva zobne sklenine, zaradi česar mnogi uporabniki v preteklosti, niso želeli uporabljati propolisa za nego zob in dlesni.

Vodni Propolis defense je prvi propolis, ki se ponaša  s klasično močjo propolisa, vendar ne vsebuje alkohola, zato je prijetnega okusa in primeren tudi za nosečnice, doječe matere in otroke, starejše od treh let. Ima oznako APF® 30, kar pomeni, da je koncentracija bioflavonoidov v izdelku minimalno 30 mg/ml, s čimer je zagotovljena izjemno  visoka učinkovitost.

Propolis defense na alkoholni osnovi APF® 50 ima najvišjo vsebnost bioflavonoidov. Izdelek je namenjen bolečemu  grlu in žrelu, za zaščito ustne sluznice, zob in dlesni, za krepitev imunskega sistema in zaščito sluznice prebavnega trakta. Izdelek je tako visoko koncentriran, da ga je dobro raztopiti v malo vode, grgrati in kasneje popiti ali pa se ga zaužije z medom.

Propolis defense na alkoholni osnovi APF® 30 je ustno pršilo s propolisom in enostaven za uporabo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.