Bolnišnica Celje: DRI uradno imenovan za nadzornika

Gordana Possnig Gordana Possnig
31.01.2020 13:45

Ministrstvo za zdravje, ki financirana izgradnjo nadomestne novogradnje celjske bolnišnice, je obvestilo celjsko bolnišnico, da je imenovalo novega nadzornika

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na območju novogradnje celjske bolnišnice potekajo pripravljalna dela
Gordana Possnig

Zaplet glede nadzornika izgradnje prve etape bolnišnice novogradnje v Celju, je dobil novo poglavje. Kot so nam potrdili v celjski bolnišnici, je ministrstvo za zdravje imenovalo novega nadzornika, in sicer podjetje DRI d.o.o. Dosedanjemu nadzorniku je ministrstvo, kot smo pred dnevi že poročali, čez noč enostransko prekinilo pogodbo o nadzoru, čeprav je predtem brez zapletov nadzoroval tako gradnjo celjskega urgentnega centra kot nulte etape nadomestne bolnišnične novogradnje. Ali se bo Navor na odločitev pritožil ni znano, saj so se v podjetju zavili v molk.
Sicer pa na območju bolnišnice trenutno potekajo pripravljalna dela za prvo etapo nadomestne gradnje, ki naj bi bila končana do aprila 2022, stala pa naj bi 2,3 milijona evrov. (gp)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta