Celje: Mestna blagajna odpira vrata, parkirišča od ponedeljka spet plačljiva

Gordana Possnig Gordana Possnig
30.04.2020 07:00

Delovni čas mestne blagajne ostaja takšne, kot je bil pred epidemijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mestna blagajna v Celju bo od ponedeljka znova odprta
Sherpa

V celjski mestni občini so se odločili, da bodo 4. maja odprli Mestno blagajno in tako občankam ter občanom omogočili plačevanje nekaterih položnic brez provizije. Ponovno pa bodo uvedli plačevanje parkirnine na javnih parkiriščih, ki so od sredine marca (razen garažnih hiš) brezplačna.
Občanke in občane, ki bodo v Mestni blagajni plačevali položnice, prosijo, naj zaradi svoje varnosti in varnosti drugih dosledno upoštevajo ukrepe za zajezitev epidemije. Pri vhodu iz Ljubljanske ceste bodo lahko v uradni prostor vstopali posamično. Pred vstopom in ob odhodu si bodo morali temeljito razkužiti roke, obvezna bo tudi uporaba zaščitne maske. Tudi med čakanjem pred vhodom bo potrebno upoštevati medsebojno razdaljo pol drugega metra. Delovni čas Mestne blagajne bo takšen kot je bil pred razglasitvijo epidemije. V ponedeljek, torek in četrtek bo odprta od 8. do 11. ure in od 12.30 do 14.30, v sredah od 8. do 11. ure ter od 12.30 do 16.30, ob petkih pa med 8. in 12. uro.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta