Sto dni županovanja Matije Kovača v Celju: Zamenjave vodij uradov se začenjajo

Rozmari Petek
05.04.2023 16:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Od vsebinskih tem je župan Celja Matija Kovač izpostavil, da bodo do konca pomladi javnosti prvič predstavili občinski prostorski načrt. 
Od vsebinskih tem je župan Celja Matija Kovač izpostavil, da bodo do konca pomladi javnosti prvič predstavili občinski prostorski načrt. 
Rozmari Petek
Kakšne spremembe je prinesel novi celjski župan Matija Kovač, ki je po skoraj četrt stoletja na tem mestu nasledil Bojana Šrota, je eno od precej pogostih vprašanj tako v Celju kot njegovi okolici. Visečega mostu Celje ne bo imelo, je bilo prvo njegovo sporočilo, dano takoj po volitvah. Čeprav so za dokumentacijo medtem iz proračuna dali (v prejšnjem mandatu, seveda) že za skoraj 300 tisoč evrov. Izginili so nekateri privilegirani parkirni prostori, ki so si jih v mestnem jedru izborili določeni podjetniki. Na sami občini pa večjih sprememb – z izjemo, da je novi župan zamenjal direktorico občinske uprave s priljubljenim ravnateljem Gregorjem Delejo – ni bilo. Do sedaj.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta