(FOTO in VIDEO) Stožice so se tresle: To so trenutki evforije, ko so se slovenski odbojkarji uvrstili v finale EP

A.L.
27.09.2019 07:20

"Odločila je borba. Slovenci so se bolj borili," je poraženi selektor Poljakov, sicer Belgijec Vital Heynen ugotavljal, kaj je odločilo tekmo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Slovenska odbojkarska reprezentanca bo v nedeljo v Parizu igrala za zlato. Zadnja tekma slovenskega dela evropskega prvenstva je postregla z novim odbojkarskim spektaklom, po katerem so Slovenci ponovili dosežek iz leta 2015 in se uvrstili v finale. V nedeljo v Parizu pa lahko presežejo srebro izpred štirih let. Zmaga slovenskih odbojkarjev je zatresla Stožice, številni navijači so se veselili še dolgo v noč.
{embed_youtube}https://youtu.be/THPkaMTH2OE{/embed_youtube}
"Odločila je borba. Slovenci so se bolj borili," je poraženi selektor Poljakov, sicer Belgijec Vital Heynen ugotavljal, kaj je odločilo tekmo: "Občinstvo jih je potisnilo v boj. Imeli so boljšo blok obrambo, metali so se po tleh. Vsakič, ko bi morali ujeti priključek, smo izgubili žogo in zaostali za dve točki." Njegov kolega, slovenski selektor Alberto Giuliani izjav ni dajal. Da nima več glasu, je kazal z rokami.

Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta