Đokovićevi oboževalci zaskrbljeni: Kaj je z njegovim očesom?

M.R.
02.03.2020 09:27
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Novak Đoković
Reuters

Srbski teniški igralec Novak Đoković je odlično začel to sezono, saj je zmagal na odprtem prvenstvu Avstralije, njegove oboževalce pa kljub temu skrbi za njegovo zdravje. 
Številni so namreč opazili, da je njegovo levo oko na pol zaprto. "Novak je v odlični formi, njegovo oko pa ni videti najbolje v zadnjih mesecih," se širi sporočilo na Twitterju. 
{twitter}https://twitter.com/BasiaID/status/1233143835171205127{/twitter}
Srbski časnik Telegraf je zapisal, da se predvideva, da gre za manjšo infekcijo in da je teniški igralec že imel podobne težave v preteklosti. No, igralec v javnosti o tej težavi za zdaj še ni spregovoril. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6zIljIn8hs/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4__G0cn5Am{/instagram}
Đoković je imel v preteklosti že težave z očmi, predvsem zaradi kontaktnih leč. V četrtfinalu turnirja za grand slam v Melbournu proti Kanadčanu Milošu Raoniću je sredi tretjega niza zahteval celo medicinski time out. Raonića je to celo nekoliko razburilo. Sicer pa je Đoković že prej imel podobne težave. Pred štirimi leti je celo zaradi očesa predal tekmo proti Felicianu Lopezu. Šlo je za četrtfinalno tekmo, ki jo je po posvetovanju z zdravnikom po končanem prvem nizu predal. Prvi niz je še celo dobil, potem pa sta se z zdravnikom odločila, da se poslovi od turnirja, saj je imel vneto desno oko. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta