(FOTO) Kakšen uspeh! Znana Slovenka v filmu zamenjala eno najbolj atraktivnih igralk na svetu

D.Ži
08.12.2021 06:20

Ko boste gledali četrti del hollywoodskega filma Plačanci, boste v njem videli tudi Tjašo Perko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Neverjetno, kako daleč seže slovenska ambicioznost. Že tako osupljiv seznam uspehov znanih Slovencev je pravkar dobil novo točko. Naša vsestransko iskana kaskaderka Tjaša Perko je zelo ponosna na svoj veliki uspeh, s katerim se je ponovno prebila med hollywoodsko elito. Sodelovala je namreč pri snemanju četrtega dela filma Plačanci (The Expandables). Z njo so gledalce malce potegnili za nos, saj je nastopila kot dvojnica igralke Megan Fox, ki so jo že večkrat razglasili za najbolj seksi žensko na svetu. 

"Snemanje je končano," je sporočila svojim spletnim sledilcem. Ne skriva, kako neverjetno se ji zdi, da je lahko igrala dvojnico tako velike seks ikone, kot je Megan Fox, in da je lahko sodelovala pri tako odmevnem projektu. Sicer pa Foxova ni prva velika zvezdnica, ki jo je Perkova zamenjala v filmih. Med drugim je v prizorih filma Varuj mi ženo zamenjala Salmo Hayek.

Leta 2018 je v filmu Lifeboat igrala dvojnico igralke Sofie Helin, pet let prej je v filmu o princesi Diani igrala dvojnico igralke Naomi Watts, ki v tem projektu sicer ni blestela in je za svojo vlogo prejela kar nekaj ostrih kritik. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta