(FOTO) Lepa hči Cindy Crawford pred kamerami odvrgla vsa oblačila. Med gledalci je završalo

04.10.2021 09:00
Dobri geni, slavna mama in velik talent. Lepa Kaia Gerber, hči Cindy Crawford, je očitno naslednja superzvezda.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hči supermanekenke Cindy Crawford, 20-letna Kaia Gerber, je šla po stopinjah svoje matere in se že uveljavila kot znano manekensko ime, želi si osvojiti tudi Hollywood.

Profimedia

Potem ko je upodobila lik Ruby McDaniel v seriji "American Horror Story", se je v novi sezoni vrnila kot študentka Kendall Carr, ki se je zapletla v strastno razmerje s svojim profesorjem.

Profimedia

Že v prvi epizodi desete sezone priljubljene serije s podnaslovom "Dolina smrti" se je Kaia slekla do golega in posnela vroče intimne prizore. Med gledalci je kar završalo. 

Profimedia

Domišljijo burijo tudi prizori, ki jih je v puščavi posnela v miniaturnem črnem bikiniju, v katerem je pokazala vse svoje čare. Nekako je jasno, da je pred njo bleščečea kariera, ki bo z modnih brvi segla tudi v igralske vode.

Profimedia

V novi sezoni serije "American Horror Story" poleg Kaie igrajo še Rachel Hilson, Sarah Paulson, Neal McDonough, Lily Rabe, Cody Fern in Angelica Ross, napeta zgodba pa se tokrat vrti okoli teorije zarote o tujcih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta