Sanjski moški: Gregor išče bodočo ženo

Denis Živčec
07.04.2021 18:20
Romantiko bo sredi pandemije mogoče najti kar na televiziji. Pop TV v življenje vrača nekdaj priljubljeni ljubezenski šov, katerega zvezda bo tokrat postavni Gregor Čeglaj.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Čeglaj dela v farmaciji in od šestnajstega leta živi sam. Se bo to kmalu spremenilo? 
Pop TV

Vemo, običajno se ne izide in ostane le pri fotogeničnih poljubih in objemih v finalni oddaji. A nekaj resničnih parov, celo otrok, so televizijski šovi že rodili. Zaradi pandemije in ukrepov je ljubezen te dni težko najti. V baru ali diskoteki je ne morete iskati, bo pa očitno mogoče romantično pravljico dosanjati pred kamerami. Vsaj tistim, ki bodo del novega šova Sanjski moški, ki bo 17. aprila startal na Pop TV. Naša največja komercialna televizija tako obuja svojčas precej priljubljen format. Se še spomnite, kako zelo ste nekoč pesti stiskali, da bi ljubezen svojega življenja v Sanjski ženski našli Miša Margan in Nina Osenar? Minilo je že več kot sedemnajst let. Obe sta svoji ljubezni medtem našli, a ne v šovu. Marganova se je pred šestimi leti poročila z oljarjem Gorazdom Kocbekom, s katerim imata hčer, Nina Osenar pa je danes skupaj z nekdanji hokejistom Dejanom Kontrecem.

Romantik, ki prepeva pod prho

Še najbolje je pred dvajsetimi leti kazalo prvemu slovenskemu sanjskemu moškemu Damirju Alidžanoviću, ki se je v oddaji zaljubil v vojakinjo Natašo Kirn. Skupaj sta zdržala tri leta. Ona ima danes sinka Gala, ki se je rodil v začetku lanskega leta, Damir, profesionalni pokeraš, pa že nekaj časa živi v Avstraliji.

Piše se leto 2021 in Sanjski moški se vrača v naša življenja, tokrat v podobi postavnega in šarmantno temnolasega Gregorja Čeglaja. Šov bo stekel 17. aprila. In kdo je ta usodni, brezkompromisno čvrsti lepotec, za katerega se bodo borile tekmovalke?

"Ljubezen ni samoumevna, ampak je zanjo treba storiti ogromno," pravi letošnji sanjski moški.
Pop TV

Tridesetletnik iz Ljubljane se televizijske avanture loteva, da bi čisto zares našel življenjsko sopotnico: "V šov se podajam s pravimi nameni, da si najdem svojo bodočo ženo. Zelo si želim tudi malih Čeglajčkov," ne skriva svojih pričakovanj. "Ljubezen mi pomeni vse, zato si tudi želim družino. Ljubezen ni samoumevna, ampak je zanjo treba storiti ogromno," dodaja. V šovu se bo zanj borilo osemnajst deklet. Kakšno pa si sam želi? "Meni je najbolj pomembna energija. Iščem preprosto punco, s katero bova imela skupne interese in bova drug drugemu v oporo. Veliko mi pomenijo partnersko spoštovanje in skupni cilji," odvrne. Dobro ve tudi, kakšnega dekleta si ne želi. "Arogantnega. Arogance in nezvestobe res ne prenesem," pravi. Gregor dela v farmaciji in od 16. leta živi sam. Je romantik, ki v avtu in pod prho rad prepeva, za zmenek rad pripravi kakšno večerjo v soju sveč. Njegov najljubši jezik je španščina: "Ker zveni romantično." Je zelo aktiven tridesetletnik, ki se rad preizkusi v vsakem športu, v avstrijski ligi igra nogomet, rad pa sede za volan hitrih avtomobilov, da si dvigne adrenalin.

Mariborčanka bi mu pripravila sarmo

Sanjskemu moškemu, ki bo na sporedu ob sobotah in nedeljah, bo na Pop TV sledila nova komentatorska oddaja Vrtnice in vino, v kateri bodo trije pari komentirali dogajanje. To bosta upokojenki Bojana in Milica, partnerja Maruša in Luka ter prijateljici Nuši in Ajla. Upokojenka Bojana, ki verjame v pristen stik, po ogledu prvih oddaj pravi: "Zdaj, ko sem si ogledala prvi oddaji, se mi zdi, da si je možno tudi na takšen način najti partnerja, s katerim preživimo preostanek življenja. Čeprav sem pristaš pristnega stika, se mi zdi, da bi se Gregor lahko zaljubil."

V bitko za mišičastega Gregorja se bodo podale temnolasa Ana Pusovnik, ki se ukvarja z modelingom, svetlolasa Lara Mlaker, ki je prav tako model, nogometna sodnica Kaja Casar, študentka Anja Kojc, ki je svojčas trenirala nogomet, in svetlolasa komaj 18-letnica Polona Kranjc. Pa tudi Velenjčanka Anja Širovnik, Rusinja Elena Costrov, Janina Klemenčič, Mariborčanka Jasmina Omeradžić, ki bi sanjskemu moškemu rada pripravila sarmo, 39-letna Carmen Osovnikar, Lara Samanta Kolar, Laura Beranič, Mary Ševo, Nina Radi, 21-letna Nina Savnik, 23-letna Pia Gavrič, Sandra Aleksić in Štajerka Sanja Munda, ki pravi, da ob sebi noče kolerika.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta