TVS imena teh sodelavcev skrbno varuje

Gorazd Dominko
04.05.2019 06:17
Zvenenje v glavi, tesnoba, bolečine v prsih, glasen srčni utrip in hladen pot? Kar mirno! Ne gre za infarkt, gledate bodisi Maria bodisi Slavka, ki skozi adrenalin, denar in tvegane odločitve uspešno podirata rekorde gledanosti. Biti »milijonar« s 100 tisoč evri je lepo, prav tako v slabi uri in z znanjem ali strategijo in jokerji prilesti do 20 tisočakov. Na katerem vročem stolu bi se raje opekli in s kom rajši obogateli?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Žiga Culiberg

Korenine kviza

Milijonar
Jonasom Žnidaršičem
Boštjanom Romihom
Slavko Bobovnik
Joker
Rüyhan Durali

Na hitro o pravilih

Milijonar
Joker

O voditelju kviza

Milijonar
Joker
Mario Galunič
Mito Trefalt
Vanja Vardjan

Voditelj o svoji vlogi voditelja kviza

Milijonar
“Gre preprosto za to, da so iskali voditelja oddaje, da je pred mano verjetno kdo rekel ne - nikoli nisem spraševal -, da so prišli do mene, in po kakšnem mesecu pogovorov smo rekli, no, pa poskusimo. Verjetno boste vprašali, ali sem kdaj razmišljal o tem. Ne, nikoli. Svoj vek sem preživel v informativnem programu. Je pa res, da me zanima televizija kot televizija, da je televizija vedno tudi šov. Temu se ni mogoče izogniti niti pri najbolj resnih oddajah,”
Joker
“Čeprav sem že 25 let pred kamerami, pravega kviza doslej še nisem vodil. Že od nekdaj jih zelo rad gledam in se preizkušam v znanju, tudi tuje, na primer na angleškem BBC-ju imajo dva do tri kvize na dan, Hrvati pa nikoli niso zares prenehali s kvizi,”
Oliverjem Mlakarjem

Ustvarjalci o gledanosti kviza

Milijonar
Joker

Ste vedeli?

Milijonar
Simon Beaufoy
Danny Boyle
Joker
Članek je bil objavljen v reviji OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta