Urednica Studia City sporočila, ali bo Marcel Štefančič ml. še vodil oddajo. "Štefančiču se zahvaljujem za njegov prispevek k umiritvi stanja"

K. Š.
02.05.2022 11:15

Vodstvo TV Slovenija doslej (še) ni podaljšalo pogodbe z voditeljem oddaje Studio City Marcelom Štefančičem ml. Ta se mu je iztekla konec marca. A do začasne "rešitve" je zdaj vseeno prišlo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marcel Štefančič. 
Adrijan Pregelj/RTVS

Urednica oddaje Alenka Kotnik je zdaj sporočila, da je - ker pri sklenitvi pogodbe z voditeljem oddaje Studio City ni prišlo do dogovora - v preteklih dneh z njim opravila več pogovorov.

"Danes sva sklenila dogovor, da bo do ureditve razmerij oziroma največ tri mesece oddajo Studio City vodil, ne da bi prejel za to plačilo, s tem pa omogočil, da oddaja normalno poteka naprej in da ne pride do nepopravljive škode za zavod RTV Slovenija. Marcelu Štefančiču se zahvaljujem za njegov prispevek k ureditvi in umiritvi stanja ter zaščiti interesov oddaje in zavoda RTV Slovenija", je še pripisala v sporočilu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta