Žaljivke po Masterchefu: Ko odpre usta, mi gre na bruhanje ...

D.Ži
06.06.2019 09:48
Ne le tekmovalci, tudi gledlaci najbolj dramatičnega slovenskega kuharskega tekmovanja postajajo vse bolj živčni. In žaljivi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
šovov
Masterchef
mož
Manuel
filirati
presoljenost
facebookpost
facebookpost
Manuel
facebookpost
facebookpost
Facebook
"Dej nej se ta arogantni Bojan že spoka domov, šlepa se že čez celo sezono. Ko odpre usta mi gre na bruhanje,"
Swity
"In izziv zmaga Špela, ki je kuhala z mamo, ki je na istem nivoju kuhanja kot ona. Maj, pa tudi Bojan (čeprav bi mogu že zdavnaj odletet) pa sta ob sebi imela osebi, ki dejansko se solate nista znala natrebit?? Really? Letošnja sezona ni za nikamor. Sami skupinski izzivi, kjer so se določeni posamezniki prišlepali tako daleč, brez mystery box-ov, nič od nič...Kuhanje pod povprečjem. Iz sezone v sezono slabše. In da Maj izpade???"
Tajča
facebookpost
facebookpost
"Med top 5 so in ne vedo kako speči ribo v soli? Saj so simpatični, ampak v primerjavi s prejšnjimi sezonami, se mi zdijo vsi kandidati slabši," se jezi Ljubica. "S koliko kg mesa je Bojan podkupil sodnike, da mu toliko pomagajo in mu marsikaj spregledajo? Pa Sanja-čisto pocukana, kot najstnica. Letošnji M š pa je res katastrofa. A so sploh kaj pokazali? Nič,"
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta