Zgolj ene izmed četverice priljubljenih igralk ne bo v novi mini seriji Seks v mestu

Gr.G.
31.12.2020 15:39
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia
Kim Cattrall
Reuters

Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kirstin Davis), Miranda (Cynthia Nixon) in Samantha (Kim Cattrall). Štiri ženske, ki si po karakterju filmske vloge ne bi mogle biti bolj različne. Kultna serija Seks v mestu, ki je doživela tudi filmski uprizoritvi (tretji del je bil preklican), se vrača v obliki mini serije. V njej pa od zabavne četverice ne bo tiste, ki je tudi sicer v zasebnem življenju edina izmed naštetih žena, ki nima otrok.

Samantha Jones, igra jo Cattrallova, je povedala, da je zaradi serije ostala brez otrok. Danes 64-letna igralka si je otroke želela pred leti, ko so pričeli snemati serijo. Takrat je bila sveže zaljubljena s svojim tretjim možem Markom Levinsonom. Vendar se za ta korak nista odločila, saj je Cattrallova takrat tudi po 19 ur dnevno preživela pred kamerami.

Ljubitelji serije bodo v novih dogodivščinah gotovo prikrajšani za marsikateri pikri komentar, ki ga je izrekla prav Cattrallova v vlogi Samanthe Jones.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.