Vzajemnost oktober

oglasno sporočilo
29.09.2020 06:00
Izšla je nova številka. Revija ni v prosti prodaji.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vzajemnost oktober
Vzajemnost

Kmetije so zakladnice domače hrane, središča medgeneracijskega sodelovanja in varuhi kulturne dediščine, vendar pa je za socialno varnost kmetic in kmetov slabo poskrbljeno, opozarja predsednica Zveze kmetic Slovenije. S posnemanjem dobrih vzorov se lahko marsičesa naučimo in napredujemo, medtem ko nevoščljivost drugemu pomeni pomanjkanje zaupanja vase, pa poudarja psihologinja v oktobrski Vzajemnosti.

Preberite še, zakaj se je pomembno udeleževati presejalnih preventivnih pregledov, kateri od sedmih pogostih dejavnikov je kriv za nemiren ali prekinjen spanec, zakaj je dobro pisati z roko in kako našemu organizmu koristijo orehi in lešniki.

Velja pogledati v revijo in poizvedeti, kakšne čevlje bomo nosili jeseni, da bomo ohranili suhe in tople noge, katere okrasne trave so primerne za naš vrt in kako pravilno nameščamo prtljago v avtomobilu in tako zavarujemo potnike pred poškodbami. Predstavljamo tudi zelo zanimive ljudi, med drugim dolgoletno predsednico Društva upokojenih pedagoških delavcev Slovenije Vido Bogataj ter slikarja in grafika Arpada Šalamona.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Facebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

Vzajemnost oktober
Vzajemnost
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta