Mediji: Đorđe Balašević ostaja v bolnišnici, zjutraj naj bi se tudi pošalil

M.R.
17.02.2021 14:30
Legendarni srbski pevec Đorđe Balašević je zaradi pljučnice že nekaj dni v bolnišnici, danes pa časnik Kurir poroča, da se počuti dobro in da nima večjih težav.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Srbski kantavtor Đorđe Balašević
Sašo Bizjak

Srbski časnik navaja vir, ki pravi, da je Đorđe Balašević zjutraj po zajtrku po telefonu govoril z družino, nato pa je govoril tudi z zdravniki ter se pri tem malo pošalil.

Balašević je imel namreč deset dni zdravstvene težave, ki so podobne simptomom okužbe z novim koronavirusom, k svojemu zdravniku pa je odšel šele, ko se mu je stanje poslabšalo. Zdravniki so ob pregledu ugotovili, da ima vnetje obeh pljučnih kril in je bil nemudoma sprejet na beograjski infekcijski kliniki. 

Kurir navaja vire, ki pravijo, da naj bi bila pevčeva družina precej zaskrbljena zaradi njegovega zdravja. Sicer pa v družini verjamejo, da bo Balašević okreval, hkrati pa so hvaležni za nego, ki mu jo nudijo zdravniki in drugo zdravstveno osebje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta