Po slovesu od Poskočnih Dejan Krajnc razkril, kdo je njegov novi menedžer. In poznamo ga

D.Ži
16.03.2021 07:00
Njegovi nekdanji glasbeni sopotniki te dni z javnim povabilom iščejo novega pevca, Dejan Dogaja pa je medtem predstavil svojega novega menedžerja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rok Deželak

Življenje se nadaljuje. Kariera očitno tudi. Po nepričakovani novici, da se je razšel s Poskočnimi muzikanti, Dejan Krajnc, danes znan tudi kot Dejan Dogaja, vse sile usmerja v samostojno glasbeno pot. Tako je te dni na družbenih omrežjih razkril, da ima novega menedžerja. In poznamo ga. "Sreča je imeti ob sebi prave ljudi. Hvaležen sem, da ob meni stoji človek, ki se je v glasbeni svet že mnogokrat zapisal kot velik mojster in od katerega se lahko ogromno naučim. To je eden in edini, vrhunski bobnar in glasbeni manager Aleš Uranjek," je zapisal Dejan in tako razkril svoje sodelovanje z znano agencijo Uran.

Pred dnevi so se oglasili tudi Dejanovi bivši glasbeni sopotniki, ki trenutno z javnim povabilom iščejo novega pevca. Krajnc je medtem okoli sebe zbral novi Dogaja band, kdo je v njem, pa še ne vemo.

"Srečen sem, da bom to, kar delam najraje, počel z ljudmi, ki jim zaupam, jih spoštujem in s katerimi si delimo enako vizijo," dodaja večno evforičen Dejan.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta