(VIDEO) Ga še prepoznate? Ljubki Angelo Kelly iz The Kelly Family je danes videti precej drugače

D.Ži
23.04.2021 08:40
Deček, ki nas je v 90-ih spominjal na angela, bo letos dopolnil 40 let.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Angelo Kelly, ko je leta 1994 ukradel srca milijonom po svetu.
Profimedia

Ni je bilo glasbene uspešnice, ki bi jo leta 1994 slišali večkrat kot pesem An Angel, ki jo je takrat pred nabito polnimi stadioni prepevala irsko-ameriška skupina The Kelly Family. Mali Angelo Kelly je v njej Evropi ukradel srce ter s svojim nežnim glasom in dolgimi svetlimi kodri resnično spominjal na angelčka. Pesem so člani skupine posvetili svoji pokojni mami in uspešnica za zgodovino je bila rojena. Z brati in sestrami je v naslednjih letih prodal več kot 20 milijonov albumov, požel skoraj vse nagrade, ki jih je mogoče požeti, in trikrat s skupino nastopil tudi v Sloveniji. 

Angelo Kelly danes v glavnem nastopa sam, tu in tam pa okoli sebe zbere še nekaj bratov in sester. Na vrhuncu kariere jih je na odru stalo 12. 
Profimedia

Na prelomu tisočletja se je najbolj znana postava skupine razšla, kasneje se je nekaj bratov in sester spet združilo in pripravilo nekaj nastopov s starimi uspešnicami. Ljubki Angelo je medtem seveda odrasel in njegov glas je danes bistveno nižji, precej spremenila se je tudi njegova podoba. 

Profimedia

Angelo Kelly, ki se je leta 1981 rodil v španski Pamploni - družina je živela vagabundsko življenje -, bo 23. decembra dopolnil 40 let. Od leta 2005 je poročen s Kiro Harms, hčerko politika iz nemškega Rostocka. Skupaj imata kar pet otrok, minuli december je družina za nemško televizijo VOX posnela tudi posebno božično oddajo, v kateri so gledalci lahko videli, kako poskušajo živeti čim bolj normalno, prizemljeno in skromno. Milijonov iz zlatih let namreč že dolgo ni več.

Lani je razkril tudi, da je skupino zapustil zaradi izgorelosti, saj so v najbolj popularnih časih imeli več kot 220 koncertov letno. Sodeloval je tudi v nemški različici šova Zvezde pod masko, kjer so ga oblekli v ščurka. Od leta 2013 z družino živi na Irskem. Pred dnevi se je tudi on moral posloviti od 45-letne sestre Barby, ki je umrla med spanjem. Dolga leta se je borila s shizofrenijo in drugimi težavami.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta