(VIDEO) Umrla ena najbolj znanih Italijank. Veljala je za kraljico televizije in prodala 60 milijonov plošč

D.Ži
05.07.2021 19:00
Legendarna Raffaella Carrà se je poslovila v 79. letu, okoliščine smrti javnosti še niso znane, je pa že nekaj časa bila bolna.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Legenda je odšla v legendo. Poslovila se je ena najbolj znanih Italijank. V 79. letu starosti je po daljši bolezni umrla znana televizijska voditeljica, pevka in plesalka Raffaella Carrà. Kraljica italijanske televizije so ji pravili in dolga leta si italijanskega medijskega prostora brez nje preprosto ni bilo mogoče predstavljati. Bila je prva znana Italijanka, ki je na televiziji pokazala popek, zaradi česa si je nakopala jezo Vatikana. Skozi leta si je prislužila tudi status gejevske ikone.

Žalostno novico je sporočil njen dolgoletni življenjski sopotnik in režiser Sergio Iapino. Njena slava in karizma sta segli tudi daleč čez italijanske meje, zelo priljubljena je bila tudi v Španiji. Tekom glasbene kariere je prodala več kot 60 milijonov plošč.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta