(FOTO) Neverjetna razlika: Medicinska sestra pokazala, kako je bila videti pred epidemijo. Tako je videti danes ...

A.L.
26.11.2020 09:02
Kathryn je razkrila, da tri dni zapored dela po dvanajst ur in pol, temu sledijo trije prosti dnevi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Twitter

O resnosti razmer v bolnišnicah po svetu zaradi novega koronavirusa marsikdaj pričajo tudi fotografije izmučenih zdravstvenih delavcev. Kathryn, medicinska sestra iz ameriškega Tennesseeja, je na družbenih omrežjih objavila fotografijo, na kateri pokaže, kako je bila videti pred epidemijo in kako je videti danes. Razlika je precejšnja, njena objava je že zaokrožila po spletu.

"V soboto zvečer sem bila sredi izmene. Ko sem prišla iz sobe z okuženim pacientom, sem slekla zaščitno opremo," je zapisala. Ob tem se je 27-letnica spomnila, kako je bila videti pred nekaj meseci, ko je zaključila šolanje. Razlika je bila očitna. "Želela sem pokazati razliko, ki jo lahko v nekaj mesecih prinese delo medicinske sestre v času koronavirusa."

Kathryn je razkrila, da tri dni zapored dela po dvanajst ur in pol, temu sledijo trije prosti dnevi. Čeprav večina sledi, ki jih na obrazu pusti zaščitna oprema, po nekaj časa izgine, je drugače na predelu nosu. "Tam začnejo sledi izginjati ravno takrat, ko začnem z novo izmeno."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta