Prometna nesreča na relaciji Radlje - Dravograd, v Dravski dolini veliko podrtih dreves

N.S.
10.12.2020 07:53
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
PGD Radlje ob Dravi

Nekaj pred peto uro zjutraj se je na cesti Radlje ob Dravi - Dravograd, v občina Muta, prevrnilo kombinirano vozilo. Gasilci PGD Radlje ob Dravi so zavarovali mesto nesreče in postavili poškodovano vozilo na kolesa. Poškodovanih ni bilo. 

V občini Radlje ob Dravi se je zaradi snega podrlo več dreves. Na lokalno cesto Remšnik- Brezno in na glavno cesto iz Radelj ob Dravi proti mejnemu prehodu Radelj, katera je popolnoma zaprta ter na glavno cesto pri HE Vuhred. Posledice snegoloma odstranjujejo dežurni delavci Cestnega podjetja VOC Celje in KP Radlje ob Dravi.

Zaradi večje količine snega se je tudi na cesto Podvelka - Ribnica na Pohorju podrlo več dreves. Drevesa so odstranili delavci zimske službe VOC Celje.

Zaradi teže snega se je podrlo nekaj dreves na glavno cesto med Podvelko in Ožbaltom. Podrto drevo je poškodovalo tudi osebno vozilo. Podrta drevesa odstranjujejo dežurni delavci Cestnega podjetja VOC Celje. Več dreves se je podrlo tudi na cesto Muta - Sv. Primož podrlo. Odstranili so jih gasilci PGD Muta in zagotovili prevoznost ceste.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta