V Slovenj Gradcu včeraj prometna nesreča, motorist se je huje poškodoval

U.P.
05.05.2021 11:00
Trčila sta motorno kolo in osebno vozilo. 20-letni motorist se je hudo poškodoval.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Sašo BIZJAK

Včeraj, nekaj pred 15. uro, so policisti Policijske uprave Celje v Slovenj Gradcu obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodoval motorist. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Slovenj Gradec so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči pri oskrbi ponesrečene osebe in delavcem vlečne službe pri nalaganju osebnega vozila. Poškodovano osebo so na kraju nesreče oskrbeli reševalci Zdravstveno reševalnega centra Koroške Ravne na Koroškem, nato pa prepeljali v Splošno bolnišnico (SB) Slovenj Gradec.

57-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil v smeri proti Dravogradu, je v križišču glavne in Celjske ceste, pri zavijanju v levo proti Slovenj Gradcu, zaprl pot 20-letnemu vozniku motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal nasproti. Vozili sta trčili, pri čemer se je 20-letni motorist hudo poškodoval.

V Dravogradu trčili osebni vozili

Ob 8.27 sta včeraj na Mariborski cesti v Dravogradu trčili osebni vozili. Gasilci Koroškega gasilskega zavoda Ravne na Koroškem so zavarovali kraj nesreče in po vozišču iztekle tekočine posuli z vpojnim sredstvom. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči in jo nato z reševalnim vozilom prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Slovenj Gradec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta