(FOTO) V Radljah zmagal Denis Onuk, a najbolj pomembno je druženje

Nejc Strojnik Nejc Strojnik
13.09.2022 10:39

Teniški klub Radlje je konec tedna po nekaj letih premora spet pripravil teniški turnir posameznikov. Na Radlje Open 2022 je zmagal Denis Onuk.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Holer

Dvodnevnega turnirja, ki se je v Radlje vrnil na pobudo Andreja Holerja, se je udeležilo 16 tekmovalcev, ki so se najprej, v soboto, merili v skupinskem delu, pri čemer je najboljših osem napredovalo v nedeljske izločilne boje. Organizatorjev ni zmotila niti nevihta, ki je v soboto dodobra namočila igrišče, a so ga do glavnega dela turnirja v nedeljo popolnoma osušili. Turnir je, potem, ko je v dveh dneh odigral šest tekem, dobil domačin Denis Onuk, ki je v finalu premagal Grego Ferlina. "Resnično sem vesel, da je Teniški klub Radlje ponovno organiziral turnir, še posebej pa me veseli, da smo člani in članice uživali ob druženju v zadnjih tednih priprav, na samem turnirju in na zaključku. S športnega vidika pa sem, glede na ne najboljše igre v soboto, z igro v zaključnih bojih presenetil še samega sebe," je ob tem dejal Onuk.

Premočeno igrišče so uspešno osušili.
Andrej Holer
Andrej Holer

Tenis v Radljah v zadnjem času precej pridobiva na priljubljenosti, ta vrsta rekreacije pa zanima vedno več ljudi. Domači klub tako vse tenisa željne, ki bi prosti čas preživljali v dobri družbi, vabi, da se mu pridružijo, Andrej Holer pa je že obljubil, da bo turnir zagotovo na sporedu tudi prihodnje leto. "Ob tem bi se rad zahvalil vsem donatorjem in podpornikom, ki ste nas podprli v tako velikem številu. Seveda gre zahvala tudi vsem članom Teniškega kluba Radlje, ki so vseskozi pomagali pri organizaciji turnirja in igralcem, ki so se ga udeležili," je še dejal Holer.

Andrej Holer
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta