Ravne na Koroškem: Bodo končno umaknili gradbeni oder, ki kazi podobo ob vhodu v poslovalnico Pošte?

Petra Lesjak Tušek Petra Lesjak Tušek
24.04.2024 12:00

Že več mesecev je vhod v pošto zaznamovan z gradbenim odrom, ki je sprva služil varnosti pred morebitnim padanjem snega s strehe, zdaj pa ga kar ne odstranijo izpred poslopja na Trgu svobode.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pošta, poslovalnica Ravne, obdana z gradbenim odrom
Petra Lesjak Tušek

Vse od zime oziroma že več mesecev je vhod v poslopje poslovalnice Pošte Slovenije na Ravnah na Koroškem obkrožen z gradbenim odrom. Sprva je služil varnosti, da ne bi mimoidočih v središču Raven in strank pošte ogrožal sneg, ki bi morebiti padel s strehe, v zadnjih dneh pa več občanov zastavlja vprašanje, ali ga vendarle ne nameravajo že umakniti. Celotni sprednji del poslopja, v katerem deluje ravenska poštna poslovalnica, je videti v precejšnjem razsulu. Kdaj in kako bodo poskrbeli, da bo vhod vendarle primernejši in lepše urejen, smo vprašali na Pošto Slovenije.

"Večinski lastnik objekta je Telekom Slovenije, ki izvaja tudi vsa dela v zvezi z zaščito in zamenjavo strešne kritine na objektu. Predvidoma bodo dela končana do konca meseca maja," so pojasnili v službi za korporativno komuniciranje Pošte Slovenije. Na dodatno vprašanje, ali bo ravenska pošta še naprej delovala na tem mestu - pojavljalo se je namreč tudi nekaj ugibanj, da vhodnega dela nekaj časa naj ne bi urejali, ker bi bila možna tudi selitev -, pa so odgovorili, da "za pošto Ravne na Koroškem zaenkrat ni predvidenih sprememb". 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta