28-letnica se je mladoletniku med spolnim odnosom smejala, nekaj trenutkov kasneje je bila mrtva

A.L.
28.05.2024 11:47

Tuji mediji poročajo o pretresljivem primeru, ki se je zgodil oktobra lani. 17-letnik je takrat pretepel in zadavil žensko, ki se mu je smejala med spolnim odnosom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti so v stanovanje prišli sredi noči in tam našli mrtvo žensko.
M.r.

28-letna Blanca C. je 3. oktobra lani v baru v Frankfurtu spoznala 17-letnega Mohameda Alija S. Skupaj sta popila nekaj kozarcev pijače, zaužila naj bi tudi drogo, nato sta se večer odločila nadaljevati pri njej doma, kjer bi imela tudi spolni odnos, piše Daily Mail. 

Ker Mohamedu domnevno ni uspelo doseči erekcije, se mu je Blanca smejala, kar je mladoletnika tako razjezilo, da jo je hudo pretepel, na koncu pa še davil, vse dokler ni umrla. Del napada naj bi posnel tudi z mobilnim telefonom, na posnetku je mogoče slišati njegove besede: "Ubil sem jo."

Policisti so v stanovanje prišli sredi noči in tam našli mrtvo žensko, Mohameda pa so le nekaj ur pozneje aretirali v hiši njegovih staršev v frankfurtski četrti Bonames.

"Bila je tako srečna mlada ženska. Rada je hodila ven in bila je polna življenja," je o Blanci povedala soseda.

Sojenje za umor se je začelo v ponedeljek na okrožnem sodišču v Frankfurtu. Ker je obtoženi mladoleten, je sojenje zaprto za javnost. Če bo Mohamed Ali S. obsojen, bi lahko po nemškem kazenskem zakoniku za mladoletnike prejel do deset let zapora, piše Daily Mail.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta