Domnevni naročnik umora Kidričana se je na sojenju vklenil in hotel zapustiti sodišče

Vesna Lovrec
15.01.2024 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Obramba Kristijana Slodnjaka predlaga vnovičen odhod na kraj zločina, ki naj bi ga pred tem uredili tako, kot je izgledal pred poznejšo gradnjo kolesarske steze.
Obramba Kristijana Slodnjaka predlaga vnovičen odhod na kraj zločina, ki naj bi ga pred tem uredili tako, kot je izgledal pred poznejšo gradnjo kolesarske steze.
Igor Napast
Na sojenju Kristijanu Slodnjaku, obtoženemu pomoči pri umoru Andreja Kirbiša, obramba s protesti in nepotrebnim zavlačevanjem stopnjuje predstavo za javnost. "Prosim pravosodna policista, da me vkleneta, ne želim več sodelovati v tej farsi," se je pred desetimi dnevi nad odločnostjo ptujske sodnice Bernarde Galun pritoževal Slodnjak in hotel zapustiti sodno dvorano. Ko je dojel, da s takim protestom sojenja ne bo prekinil, saj bi lahko potekalo tudi v njegovi nenavzočnosti, je zagovorniku Andreju Kacu rekel, da mu sicer zaupa, a da ga bo težko branil sam. V nadaljevanju je postavil pogoj, da bo ostal na sojenju samo, če ga bo k temu prepričal odvetnik in ga lepo prosil, da ostane. Kaj sta govorila na hodniku sodišča, javnosti ni doseglo, sta se pa hitro vrnila v sodno dvorano in sojenje se je lahko nadaljevalo.  
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta