(FOTO) Devetnajstkrat zabodel znano influencerko, ker je kritizirala njegove posteljne veščine

A.L.
04.03.2020 22:22

Ekaterinini starši trdijo, da njihova hči ni bila prostitutka, njeno truplo so odkrili potem ko se jim več dni ni oglašala na telefon.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Rusa Maksima Garejeva so obsodili na devet let zapora zaradi umora blogerke, študentke medicine in prostitutke Ekaterine Karaglanove, poročajo tuji mediji. Moški je pokojno žensko večkrat zabodel, njeno truplo pa skril v kovček in ga pustil v moskovskem stanovanju. Policisti so na njenem telesu odkrili 19 vbodnih ran. Postavna Rusinja je bila na dobri poti k uresničitvi sanj - ustvariti kariero kot vplivnici. Na Instagramu ji je sledilo več kot 80.000 ljudi, mnogi so jo primerjali z legendarno Audrey Hepburn.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0Nky38CpNL/{/instagram}
Kasneje se je izkazalo, da je Ekaterina, ki je delala v bolnišnici, v prostem času delala tudi kot spremljevalka. Vse skupaj pa le z enim namenom - da bi lahko plačala študij medicine. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzYgXYfBwVT/{/instagram}
Maksim Garejev, ki bo naslednja leta preživljal za zapahi, je sanjal o tem, da postane podoben lutki Kenu, opravil je tudi nekaj operacij, ki so mu pomagale na poti do umetnega videza. Kot razlog za umor blogerke je policistom pojasnil, da se je počutil užaljenega nad njenimi opazkami o tem, da ni tako premožen kot drugi, kritizirala naj bi tudi njegove veščine v postelji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bndt17-lnpM/{/instagram}
"Po spolnem odnosu se je začela šaliti na moj račun, izgubil sem kontrolo in pograbil kuhinjski nož. Obrnila se je, jaz pa sem jo zabodel v vrat. Poskušala je steči do kopalnice in zapreti vrata, a sem jo potegnil ven. Povsod je bila kri, začela je kričati. Zaprl sem ji usta in jo zabodel v prsni koš," je pripovedoval o podrobnostih umora.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BowY0liltHQ/{/instagram}
Ekaterinini starši trdijo, da njihova hči ni bila prostitutka, njeno truplo so odkrili potem ko se jim več dni ni oglašala na telefon.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta