(FOTO) Drogo skladiščil kar v skupnih prostorih bloka: Pri Velenjčanu našli konopljo, kokain, heroin, amfetamin

Elizabeta Planinšič Elizabeta Planinšič
20.02.2024 11:11

Policija je v hišni preiskavi našla 3,6 kilograma konoplje, 473 gramov amfetamina, 58 gramov kokaina in 36 gramov heroina.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zasežene droge.
PU Celje

Velenjski policisti so prejšnji teden opravili hišno preiskavo pri Velenjčanu in mu zasegli večjo količino različnih prepovedanih drog. 45-letnik je imel v stanovanju 3,6 kilograma konoplje, 473 gramov amfetamina, 58 gramov kokaina in 36 gramov heroina, so sporočili iz Policijske uprave Celje. 

Pu Celje

Med preiskavo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, ki je potekala več mesecev, so policisti ugotovili, da osumljeni drogo hrani v skupnih prostorih stanovanjskega bloka, kjer prebiva.

Pu Celje

Pri hišni preiskavi so na različnih mestih v skupnih prostorih poleg konoplje, amfetamina, kokaina in heroina našli in zasegli tudi več različnih pripomočkov za izvrševanje ulične preprodaje in več predmetov, ki jih je pridobil s preprodajo droge, so še sporočili s policije.

Pu Celje

Osumljenega so zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog privedli k preiskovalnemu sodniku, ta pa mu je odredil pripor. 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta