(FOTO) Huda prometna nesreča v Mariboru, ena oseba umrla, več poškodovanih

A.L.
23.12.2023 06:26

Nesreča se je zgodila zaradi neupoštevanja prednosti pri zavijanju v levo v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Mariborski policisti obravnavajo prometno nesrečo s smrtnim izidom, ki se je v petek zvečer zgodila v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice v Mariboru. 

Ogled kraja prometne nesreče, ki ga je vodil dežurni preiskovalni sodnik, udeležila pa se ga je tudi dežurna okrožna državna tožilka, je končan. Ugotovljeno je bilo, da sta bili v prometni nesreči udeleženi dve vozili in ne tri, kot je policija sporočila v prvem obvestilu.

"Z globoko žalostjo sporočamo, da nas je prezgodaj zapustil naš ljubi Andrej Osterc," so na Facebooku zapisali v Nogometnem klubu Veržej.
Andrej Petelinšek

Do nesreče je prišlo zaradi neupoštevanja prednosti pri zavijanju v levo v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice, zaradi česar bo zoper povzročitelja podana kazenska ovadba, za oba voznika pa je bil odrejen strokovni pregled, so sporočili s PU Maribor.

Tragična nesreča se je v petek zvečer zgodila v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice v Mariboru. 
Andrej Petelinšek

V prometni nesreči je ena oseba kot sopotnik umrla na kraju, po trenutnih podatkih so bile tri osebe težje poškodovane, dve pa lažje. Za obe vozili je bil odrejen izvedeniški pregled. Zaradi opravljanja ogleda in odprave posledic prometne nesreče je bila Ptujska cesta v tem delu zaprta do 00:52.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta