(FOTO in VIDEO) Maribor: V Brezju z avtom prebil ograjo, nakar je avto obrnilo na streho, nato na bok

Gr.G.
29.01.2021 12:33
Počilo je nekaj pred 11.45 uro. Očividci so ugibali, da se je nesrečni voznik v zadnjem hipu poskušal izogniti kombiju, ki je stal na cestišču. Policija pa je ugotovila, da je bil vzrok za nesrečo nepravilna stran vožnje. Sreča v nesreči je bila, da voznik ni zadel nobenega od otrok, ki so se vračali iz šole.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gregor Grosman

V mariborskem naselju Brezje je dopoldan poteka gasilska intervencija zaradi nesreče, ki se je zgodila okoli 11.45 ure. Voznik osebnega avtomobila je izgubil oblast nad vozilom, trčil v ograjo iz cipres, nakar je vozilo obrnilo na bok. Pripadniki Gasilske brigade Maribor so udeleženca nesreče iz zverižene pločevine rešili s tehničnim posegom.

Gregor Grosman
Gregor Grosman

Moškega so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico.  Bili smo na kraju nesreče in od očividcev izvedeli, da je bila sreča v nesreči to, da voznik ni zadel nikogar od otrok, ki so v trenutku trčenja nahajali v neposredni bližini, saj gre za šolsko pot. Prav tako so očividci izjavili, da so na cestišču videli stati kombi, zato so občani ugibali, da se je nesrečni voznik morda v zadnjem hipu poskušal izogniti stoječemu vozilu.  A policija je ugotovila, da je bil vzrok za nesrečo nepravilna stran vožnje. "Voznik je trčil v ograjo hiše in ob njej zasajena drevesa, se z avtom prevrnil na streho in nato na bok in ostal ukleščen v vozilu," je ugotovitve nesreče povzel tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave Miran Šadl.

Gregor Grosman
Gregor Grosman
Gregor Grosman
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta