(FOTO) Na štajerski avtocesti v silovitem trčenju umrl 43-letni voznik tovornega vozila

STA, M.R.
07.06.2021 21:09
Prometna nesreča, ki se je nekaj po 17. uri zgodila na štajerski avtocesti, je zahtevala smrtno žrtev. Kot so zapisali na straneh centra za obveščanje pri upravi za zaščito in reševanje, sta v nesreči med priključkoma Celje center in Celje vzhod proti Mariboru trčila kombinirano in tovorno vozilo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pu Celje

Po poročanju centra za obveščanje so gasilci ob posredovanju zavarovali kraj nesreče, izpod prikolice tovornega vozila izvlekli kombinirano vozilo ter iz vozila rešili preminulo osebo.

PU Celje

Zaradi prometne nesreče je bila štajerska avtocesta med priključkoma Celje center in Celje vzhod proti Mariboru zaprta med 18 in 21. uro. Ves promet je bil preusmerjen na regionalno cesto, kjer so nastajali zastoji. 

Policija je sporočila, da sta trčila 43-letni romunski voznik tovornega vozila in  50-letni madžarski voznik tovornega vozila s priklopnikom. 43-letni Romun, ki je vozil  iz smeri Lopate proti Ljubečni po desnem prometnem pasu, je  silovito trčil v tovorno vozilo s  priklopnikom, ki je stalo v koloni. Zaradi posledic silovitega trčenja je 43-letni romunski voznik na kraju nesreče umrl.

PU Celje
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta