(FOTO) Prometna nesreča s pobegom: Je kdo videl trčenje avtobusa in kolesarke?

ČK
25.04.2024 15:34

Policija išče voznika avtobusa domnevno svetlo modre barve.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Smer vožnje avtobusa 
PU Kranj

Policisti obravnavajo prometno nesrečo s pobegom med voznikom avtobusa in kolesarko. Zgodila se je v četrtek nekaj minut pred 7. uro zjutraj na Cesti Staneta Žagarja v Kranju.

Po podatkih, ki jih ima policija, je voznik avtobusa peljal iz smeri Primskovega proti Kranju. Kolesarka pa po Jelenčevi ulici proti Cesti Staneta Žagarja. Na križišču Ceste Staneta Žagarja z Jelenčevo ulico je med njima prišlo do trčenja. Avtobus naj bi bil svetlo modre barve. Kolesarka je bila lažje poškodovana. Udeleženca si na kraju nista izmenjala podatkov.  

Kolesarkina smer
Pu Kranj

Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi voznik avtobusa ni bil izsleden in zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo voznika avtobusa ali morebitne priče, ki bi karkoli vedele, da se oglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Kranj, telefon 04 233 64 00, ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta