(FOTO) Tragedija: Truplo 18-letnega nogometaša je med javljanjem v živo našel novinar

A.L.
19.10.2023 12:13

"Na izrecno željo družine ostalih zadev ne želimo komentirati."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V ponedeljek se je novinar v živo javljal s terena in med prenosom našel Prietovo truplo.
Profimedia

Iz španske Cordobe prihaja žalostna novica. V tragediji, ki se je zgodila v petek zvečer, je umrl 18-letni nogometaš Álvaro Prieto. Ta naj bi se po nočni zabavi v Sevilli vračal domov, ko so ga odstranili z vlaka, ker ni imel vozovnice. Takoj za tem se je za Špancem izgubila vsaka sled.

FC Cordoba je potrdila smrt 18-letnega Alvara na svojih družbenih omrežjih.
Profimedia

V ponedeljek se je novinar v živo javljal s terena in med prenosom našel Prietovo truplo, ki je bilo zagozdeno med vagona vlaka. Najdba je prerasla v škandal, ker prenos v živo ni bil prekinjen, kar je pomenilo, da so gledalci oddaje lahko videli truplo najstnika.

FC Cordoba je medtem potrdila smrt 18-letnega Alvara na svojih družbenih omrežjih: "Žal moramo sporočiti, da je bil naš mladinski igralec Álvaro Prieto najden mrtev. Na izrecno željo družine ostalih zadev ne želimo komentirati. Zahvaljujemo se vam za razumevanje v teh težkih časih ter za prejete izraze solidarnosti in naklonjenosti. Počivaj v miru, Alvaro."

Policija dogodek še preiskuje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta