(FOTO) Tragična nesreča: Vinjeni voznik trčil v 17-letnika, ki je umrl. Bil je priljubljen učenec in nogometaš

A.L.
23.02.2023 10:58

Moped je po trčenju odbilo na nasprotni vozni pas, kjer je vanj trčil avtomobil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaški mediji poročajo o tragični prometni nesreči, v kateri je umrl 17-letnik. Nesreča se je zgodila v hrvaškem mestu Sisak, ko je voznik pod vplivom alkohola zbil mladoletnika na mopedu. 36-letnik je imel v času nesreče v krvi 1,62 promila alkohola, vozil je tudi z neprilagojeno hitrostjo in trčil v stoječi moped, ki je čakal na nasproti vozeče vozilo. Moped je po trčenju odbilo na nasprotni vozni pas, kjer je vanj trčil avtomobil. 

Hrvaški mediji so razkrili, da je v nesreči umrl Sven Ovanin, mladi nogometni vratar, ki je pred dvema letoma izgubil očeta. Ravnatelj šole Josip Tominac je o Svenu dejal, da je bil miren in tih, a priljubljen učenec. "Pred nekaj leti sem bil njegov trener. Pred dnevi sem ga srečal. Pomahala sva drug drugemu. Nameraval sem ga poklicati, ker je postal vratar pri starejših v klubu. Želel sem mu čestitati, a ga na žalost nisem poklical. Nogomet mu je veliko pomenil. Zanj je bil nekakšen izhod iz tragedije, saj mu je pred dvema letoma po potresu umrl oče. Skozi nogomet se je nekoliko odprl, saj ga je očetova smrt močno prizadela. Zelo mi je žal, da Svena ni več," njegove besede povzema Svet24.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta