(FOTO) Zloraba prostitucije: Kriminalisti okupirali nočni klub Tropicana v Šentilju in prostost odvzeli več osumljenim

Vesna Lovrec
10.03.2021 21:53
V Šentilju od popoldneva potekajo hišne preiskave v nočnem klubu. Preiskavo po naših podatkih usmerja specializirano državno tožilstvo, mariborski kriminalisti pa so pridržali več ljudi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Preiskovalci so okupirali nočni klub Tropicana v Šentilju, kjer je nekoč obratovala diskoteka Yucatan, katere lastnik je bil znani podjetnik Bojan Belna, sicer član SDS. Po naših podatkih hišne preiskave opravljajo zaradi suma, da se je v lokalu dogajala zloraba prostitucije.

Andrej Petelinšek

Kdo so osumljeni, ki jih je pod drobnogled vzela policija, ni bilo moč izvedeti, uniformiranci na terenu  tudi niso odgovarjali na vprašanja, ali so komu odvzeli prostost. Neuradno pa smo izvedeli, da so mariborski preiskovalci vzeli prostost več ljudem. 

Bili smo na prizorišču in prestregli preiskovalce, ki so iz nočnega kluba nosili zapečatene kuverte. 

Andrej Petelinšek

Prizor, ki smo ga prestregli v Šentilju, je opominjal, da je policija morala v klub vdreti na silo. Da bodo lahko po koncu preiskave zaprli vrata in zapečatili lokal, je moral na terenu posredovati mojster in popraviti vrata. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta