Ko so mu prišli izklopit elektriko, je moški odvrgel bombo, en delavec v smrtni nevarnosti

27.01.2021 10:53
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolna.
Sašo Bizjak

Ko so mu trije delavci prišla izključit električno energijo, je 71-letni moški v Pakracu na Hrvaškem danes okoli 9.15 na njih vrgel eksplozivno napravo, poroča portal Index.hr. 

Ranjena sta bila 52 in 55 let stara delavca elektropodjetja HEP, pozneje pa je v bolnišnico po zdravniško pomoč prišel še tretji 53-letni delavec, poroča omenjeni portal. Za kako hude poškodbe gre, še ni znano. Po neuradnih podatkih spletne strani mojportal.hr naj bi bil en delavec v smrtni nevarnosti, življenje drugega pa naj ne bi bilo ogroženo. Policija dodaja, da so bile v eksploziji poškodovane tudi bližnje hiše. 

Potem ko je odvrgel bombo, poroča hrvaški portal, se je priletni storilec zaprl v hišo, a ga je policija nato le prijela. 

Iz družbe HEP so sporočili, da so bili na terenu trije delavci, dva pa sta bila pri tem poškodovana. Ob tem dodajajo, da so zgroženi nad dogodkom, hkrati pa so ga tudi najostreje obsodili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta