Krvavi obračun v zaporu: Ranjen znani 37-letni kriminalec, poznan tudi pod vzdevkom Čuba

A.L.
21.05.2024 10:46

V incidentu, ki se je zgodil konec prejšnjega tedna, je Čubo napadel drugi obsojenec, pri tem pa ga je poškodoval.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V preiskovalnem zaporu v Zadru je prišlo do krvavega obračuna med priporniki. Eden med njimi je bil hudo poškodovan v napadu z ostrim predmetom. 

"Napadeni pripornik je utrpel več površinskih poškodb," so za portal Dalmacija Danas potrdili na hrvaškem pravosodnem ministrstvu, kjer navajajo, da gre po njihovih informacijah za 37-letnega Josipa Čubelića, znanega tudi pod vzdevkom Čuba. Ranjeni pripornik je stari znanec policije in dobro znani član kriminalnih združb, ki se ukvarjajo z drogo.

V incidentu, ki se je zgodil konec prejšnjega tedna, je Čubo napadel drugi obsojenec, pri tem pa ga poškodoval. "Pripornika so takoj odpeljali in mu zagotovili zdravniško pomoč, pristojni v zadrskem zaporu pa so izvedli dodatne varnostne ukrepe," še piše v odgovoru ministrstva.

Josip Čubelić je znan po lanskem streljanju v Splitu. Takrat je bil sicer žrtev streljanja, policija pa je kmalu začela obsežno iskanje štirih osumljencev.

Pred nekaj leti pa je bil Čubelić obsojen zaradi poskusa umora.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta