Mariborski policisti iščejo roparja

J.K.
16.04.2023 09:51

V stanovanje oškodovanke na Partizanski cesti sta vstopila dva moška in od nje z uporabo sile zahtevala, da jima preda gotovino. Pri tem sta ji grozila z ostrim predmetom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek

Mariborski policisti so bili v soboto ob 21.45 obveščeni o ropu na Partizanski cesti. V stanovanje oškodovanke sta vstopila dva moška in od nje z uporabo sile zahtevala, da jima preda gotovino. Pri tem sta ji grozila z ostrim predmetom. Odtujila sta ji nekaj denarja in dva mobilna telefona. Po nestrokovni oceni sta jo oškodovala za dva tisoč evrov. Po ropu sta zbežala v smeri proti Kopitarjevi ulici. 

Eden izmed storilcev je star med 20 in 25 let, visok okoli 175 cm, športne postave, krajših črnih las, na sprednjem delu trupa bi naj imel tetovažo neznanega motiva, oblečeno je imel črno bundo in temnejše hlače. Drugi neznani moški je star okoli 30 let, visok okoli 180 cm, suhe postave, oblečeno je imel modro bundo s kapuco, katero je imel potegnjeno čez glavo, črn pulover, katerega ovratnik je imel potegnjen čez spodnji del obraza. Policija prosi vse, ki bi kar koli vedeli o omenjenih dveh osebah, da to sporočijo najbližji policijski postaji, na številko policije 113 ali na anonimno številko policije 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta