Na štajerski avtocesti zjutraj trčila štiri vozila, kolona je bila dolga kar šest kilometrov

M.R.
02.03.2020 07:27
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na štajerski avtocesti med Trojanami in Blagovico za predorom Podmilj se je malo po 6. uri zgodila nesreča, v katero so bila udeležena štiri osebna vozila. Po poročanju ljubljanske policijske uprave jo je povzročila 40-letna voznica, ki je vozila na prekratki varnostni razdalji in ni uspela pravočasno ustaviti in je trčila v vozilo pred seboj, ki se je ustavilo v koloni. 
Nato je v zadnje vozilo v stoječi koloni trčila še druga 40-letna voznica, v njo pa še četrta 63-letna voznica. V nesreči so bili štirje udeleženci lažje poškodovani so bili z reševalnim vozilom prepeljani v ljubljanski klinični center. Vsem trem voznicam, ki so povzročile nesrečo so izdali plačilni nalog. 
V času te nesreče je v zastoju prišlo do še enega manjšega trčenja dveh voznikov osebnih vozil, ki pa sta bila nepoškodovana in sta se sama dogovorila. 
Zaradi nesreče je bil promet v smeri Ljubljane oviran do 7.30, nastala pa je celo 6 kilometrov dolga kolona. Potovalni čas se je podaljšal za približno 40 minut.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta