Nad sedež stranke SD z rdečo barvo, uporabnik družbenega omrežja storilcu čestital in mu obljubil jopič

M.R.
15.02.2021 10:03
Socialni demokrati so na Twitterju objavili fotografijo sedeža stranke na Levstikovi ulici v Ljubljani ...
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z rdečo barvo poškodovana stavba SD v Ljubljani
Twitter/strankasd

"Na dan glasovanja o konstruktivni nezaupnici na Levstikovi 15 v Ljubljani, sedežu Socialnih demokratov: umetniška instalacija ali akt vandalov?" so ob fotografijah zapisali v stranki. 

Danes namreč državni zbor na izredni seji obravnava konstruktivno nezaupnico vladi Janeza Janše, ki so jo vložile stranke SAB, SD, Levica, LMŠ in DeSUS. Ob tem za mandatarja za sestavo nove vlade predlagajo predsednika upokojenske stranke Karla Erjavca.

O skrunitvi pročelja sedeža SD je bila danes zjutraj obveščena tudi policija, ki nam je v odgovoru zapisala, da je neznanec preko vikenda v fasado objekta vrgel bravo in jo s tem poškodoval. Policisti so opravili ogled kraja in nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. Hkrati bodo o tem obveščali pristojno državno tožilstvo.

Se je pa na Twitterju javil domnevni član provladne skupine Rumeni jopiči, ki je storilcu čestital in mu obljubil jopič, če se jim bo oglasil. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta