Nemec v Istri na skiro namestil kamero in snemal gole otroke: Na kaj so naleteli policisti v njegovem avtodomu?

M.R.
28.05.2024 11:56

V enem izmed turističnih avtokampov na območju Rovinja so predvčerajšnjim intervenirali policisti, saj so bili tarča razvratnega moškega goli otroci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti so 33-letnega Nemca prijeli v avtokampu na območju Rovinja.
Profimedia

Gre za 33-letnega nemškega državljana, ki so ga prijeli zaradi zlorabe otrok za pornografijo.

Hrvaški časnik Jutarnji list poroča, da so na vedenje moškega postali pozorni varnostniki kampa in ga pridržali do prihoda policistov. Pred gostinskim objektom v kampu je namreč na skiro postavil svoj telefon in snemal gole otroke, ki so se kopali in uživali v sončnem vremenu. 

Kmalu za tem pa je sledil nov šok. Policisti so dobili sodni nalog za preiskavo avtodoma, s katerim se je 33-letnik pripeljal na morje, in v njem našli več prenosnih računalnikov, kamer, mobilnih telefonov in druge opreme, na kateri so bili fotografije in posnetki s sumljivo vsebino. 

Pristojno tožilstvo bo zanj zahtevalo enomesečni pripor, kot razlog pa naj bi navedli ponovitveno nevarnost in nevarnost pobega, saj gre za tujega državljana.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta