Preiskava smrti petletne deklice v okolici Markovcev še poteka, v jašku, polnem vode, naj bi jo našla soseda

STA, A.L.
20.05.2024 10:26

Mariborski policisti so bili o nesreči obveščeni v petek okoli 22. ure.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti so opravili ogled kraja nesreče in okoliščine še preiskujejo.
Robert Balen

Policijska preiskava petkove nesreče v okolici Markovcev, v kateri je umrl otrok, še vedno poteka, so za STA pojasnili na Policijski upravi Maribor. Kot smo poročali v Večeru, je v jašek, poln vode, padla petletna deklica. Kljub oživljanju, nadaljnji pomoči reševalcev in zdravstveni pomoči v bolnišnici je deklica umrla.

Drugih informacij policisti zaenkrat še ne razkrivajo.

Nesreča se je zgodila v vasi Stojnci. Tragedija naj bi se po poročanju Slovenskih novic zgodila v bližini hiše, kjer si družina gradi dom. V jašku naj bi deklico našla soseda, oživljali so jo vse do prihoda reševalcev, ki so potem nadaljevali z oživljanjem.

Mariborski policisti so bili o nesreči obveščeni v petek okoli 22. ure. Poškodovana deklica je, kljub temu, da so jo s helikopterjem odpeljali v bolnišnico, umrla. Policisti so opravili ogled kraja nesreče in okoliščine še preiskujejo. O svojih ugotovitvah bodo seznanili tamkajšnje tožilce.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta