Pretresljivo odkritje: Kmet našel truplo 6-letnega dečka, gre za Ariana, ki so ga iskali od aprila

D.Ži
28.06.2024 10:13

V ponedeljek popoldne je kmet med košnjo travnika v kraju Estorf v okrožju Stade našel truplo otroka, izkazalo se je, da gre za dečka, ki ga je iskala vsa država.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ariana so iskali tudi v rekah in potokih.   
Profimedia

Otrok, čigar truplo so našli na travniku na Spodnjem Saškem, je mali Arian, ki je izginil pred dvema mesecema, je potrdila analiza DNK, piše nemški Spiegel.

Arian Arnold je žal mrtev.  
Profimedia

Šestletnik iz Bremervörde-Elma je izginil 22. aprila. Na stotine reševalcev je iskalo avtističnega dečka – na kopnem, iz zraka in v vodi.

Iskalna akcija 
Profimedia

V ponedeljek popoldne je kmet med košnjo travnika v kraju Estorf v okrožju Stade našel truplo otroka. Travnik se nahaja le nekaj kilometrov od Arianove hiše. Strokovnjaki so truplo odpeljali in pregledali kraj najdbe. Območje so med iskanjem Ariana od aprila večkrat preiskali reševalci, je povedala tiskovna predstavnica policije.

Arian je izginil aprila.  
Profimedia

Po številnih neuspešnih iskalnih akcijah, v katere je bila vključena tudi vojska, so aktivno iskanje dečka prekinili. Pri iskanju je sodelovalo več kot 1200 ljudi, tudi policijska konjenica in brezpilotna letala. Zdaj je preiskavo prevzela policijska preiskovalna skupina.

Dečka je iskala tudi vojska.  
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta