Pri Vranskem v nesreči umrl brat Primoža Peterke, njegov mladoletni sopotnik je bil lažje poškodovan

M.R., A.L.
31.05.2021 10:17
V nedeljo malo pred 21. uro sta pri naselju Ločica pri Vranskem trčila tovorno vozilo in motorist. Slednji je v nesreči umrl, so sporočili s celjske policijske uprave.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nesrečo je po ugotovitvah policistov povzročil 26-letni voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri Ločice proti Vranskem. Voznik je na cesti polkrožno obračal, in ko je že zapeljal na levo stran smernega vozišča, je iz smeri Ločice pripeljal voznik motornega kolesa, ki je izmenično prehiteval premikajočo se kolono in je v izogib trku zapeljal na skrajni levi rob, kjer je trčil v sprednji del tovornega vozila. Motorno kolo je po trku obstalo pod tovornim vozilom. Voznik in mladoletni sopotnik pa sta padla v travnati jarek ob cesti.

40-letni motorist je med prevozom v bolnišnico umrl, mladoletni sopotnik pa je bil lažje poškodovan. Policija bo 26-letnega povzročitelja kazensko ovadila. 

Motorist je že osma smrtna žrtev prometnih nesreči na območju celjske policijske uprave, lani pa je v celem letu na območju celjske uprave v nesrečah umrlo osem ljudi. Do konca maja pa je na tem območju lani umrl en udeleženec v prometu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta