Starejši Ljubljančan zaradi neprilagojene hitrosti pristal v jezeru ob avtocesti in umrl

Gr.G.
01.03.2020 17:23
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Andrej Petelinšek

Na avtocesti Kozina-Koper se je okoli 14.20 pripetila prometna nesreča, v kateri je umrl 58-letni moški iz Ljubljane. Med vožnjo proti Kopru je zaradi neprilagojene hitrosti za predorom Kastelec izgubil oblast nad vozilom in po večkratnem trčenju ob zaščitno ograjo pristal v manjšem obcestnem jezeru, so sporočili iz Policijske uprave Koper. Kljub hitri intervenciji policistov in gasilcev moškemu ti niso mogli več pomagati. 
Voznik je najprej večkrat trčil ob zaščitno ograjo, nato pa se je pri izogibališču pred viaduktom Črni Kal vozilo prevrnilo v jezero ob cesti. Zdravnik je odredil sanitano obdukcijo, policisti Postaje prometne policije Koper so okoli 18.15 zaključili preiskavo okoliščin nesreče. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic le-te je bila avtocesta med odsekoma Kozina in Črni Kal v smeri Kopra do ate ure popolnoma zaprta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta