V čelnem trčenju umrla mlada moška, še šest ljudi je huje poškodovanih

M.R.
29.09.2019 10:44

V hudi prometni nesreči, ki se je zgodila v zgodnjih jutranjih urah na Hrvaškem, sta umrla mlada moška.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Po poročanju hrvaških medijev sta na cesti od Koprivnice proti Đurđevcu okoli 3.35 čelno trčila voznika audija in VW passata. Umrla sta voznik in sovoznik v audiju, stara pa sta bila 22 in 26 let. Poleg tega so v bolnišnico prepeljali še šest oseb, od tega so tri v smrtni nevarnosti.
V passatu so bili huje poškodovani člani štiričlanske družine, hude poškodbe pa sta utrpela tudi še dva sopotnika iz audija. 33-letnega sopotnika v audiju so odpeljali v bolnišnico v Koprivnico, 31-letnika iz audija pa v varaždinsko bolnišnico.
V Koprivnico so v bolnišnico odpeljali tudi 50-letnega voznika passata, njegovo 47-letno sovoznico ter še 14- in 19-letni sopotnici. Obe vozili sta popolnoma uničeni, po neuradnih podatkih pa naj bi se mladi, ki so bili v audiju, vračali iz nočnega izhoda. Iz neznanega razloga naj bi zapeljali na nasprotni prometni pas, ko je po njem v nasprotni smeri pripeljal passat.
{twitter}https://twitter.com/mlaznica/status/1178224835693957121{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta