V hudi prometni nesreči v Prekmurju umrl nekdanji Murin vratar

A.L.
10.06.2022 13:46

Na družbenih omrežjih se je hitro razširila novica, da je bil žrtev nesreče nekdanji Murin vratar Nikola Talaber.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aleš Cipot, Vestnik

Že včeraj smo poročali o tragični prometni nesreči med, ki se je zgodila med naseljem Gederovci in Rankovci, v njej pa je umrl motorist. Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in motornega kolesa. Zdravnik je na kraju potrdil smrt motorista.

Aleš Cipot, Vestnik

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 29-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Gederovec proti Murski Soboti in zaradi nepravilnega prehitevanja pred naseljem Rankovci trčil v 44-letnega voznika motornega kolesa, ki mu je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

Na družbenih omrežjih se je hitro razširila novica, da je bil žrtev nesreče nekdanji Murin vratar Nikola Talaber. "Danes nas je pretresla novica, da nas je veliko prezgodaj zapustil naš nekdanji vratar Nikola Talaber. Svojcem v teh težkih trenutkih izrekamo iskrene sožalje. Nikola, počivaj v miru!" so v četrtek pozno zvečer zapisali pri NŠ Mura. Nikola Talaber je sicer odigral le nekaj tekem za člansko moštvo Mure, v svoji karieri pa je igral tudi za nekatere manj znane nogometne klube v Sloveniji, in sicer za Beltince, Tišino in Bakovce, piše 24 ur. 

Danes nas je pretresla novica, da nas je veliko prezgodaj zapustil naš nekdanji vratar Nikola Talaber. Svojcem v teh težkih trenutkih izrekamo iskrene sožalje.  Nikola, počivaj v miru!

Objavil/a NŠ Mura dne Četrtek, 09. junij 2022
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta